Αεροπορική εκδρομή Μιλάνο για ψώνια 4 ημέρες

Η Πλατεία Duomo στο Μιλάνο
Η Πλατεία Duomo στο Μιλάνο

4 ημέρες Μιλάνο για ψώνια!  
Εκδρομή στη λίμνη Κόμο και προαιρετική εκδρομή στο Σαιντ Μόριτζ! 

1η ημέρα: Αθήνα - Μιλάνο

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και πτήση για το Μιλάνο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερη ημέρα για πρώτη γνωριμία με την πόλη και αγορές.

2η ημέρα: Μιλάνο Shopping - Κόμο

Πρόγευμα και πρωινό ελεύθερο για αγορές στο Μιλάνο. Νωρίς το μεσημέρι αναχώρηση για εκδρομή στο μαγευτικό Κόμο, χτισμένο πάνω στην ομώνυμη λίμνη, θα περπατήσουμε και θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Χρόνος ελεύθερος για μια κρουαζιέρα στη λίμνη (έξοδα ατομικά). Επιστροφή στο Μιλάνο νωρίς το βράδυ.

3η ημέρα: Σαιντ Μόριτζ (170 χιλ) (προαιρετικά)

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη για επισκέψεις σε μουσεία και πινακοθήκες από τις πολλές που διαθέτει το Μιλάνο ή προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στο Σαιντ Μόριτζ (Ελβετικές Άλπεις), βορειοδυτικά του Μιλάνου, πασίγνωστο ως θέρετρο χειμερινών διακοπών. Η αρμονία του τοπίου στην κοιλάδα «Engadine» με τις 25 λίμνες στα βουνά, η μεγάλη ηλιοφάνεια, η ιαματική πηγή, το ελβετικό πάρκο, το διάσημο ξηρό κλίμα «Champagnie» είναι τα πλεονεκτήματα του Σαίντ Μόριτζ. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα. Επιστροφή στο Μιλάνο.

4η ημέρα: Μιλάνο - Αθήνα

Πρόγευμα, φύλαξη αποσκευών και ημέρα ελεύθερη για τις αγορές μας μέχρι τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

Λεπτομέρειες - Οδηγίες
  • Το πρόγραμμα μπορεί να εκτελεστεί με διαφορετική σειρά χωρίς παραλήψεις.
  • Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου απαραίτητα