Καρναβάλι Βενετίας - 6 ημέρες οδικώς

Το Καρναβάλι της Βενετίας
Το Καρναβάλι της Βενετίας

Καρναβάλι Βενετίας 6 ημέρες οδικώς

Βιτσέντσα, Βενετία, Βερόνα, Γκάρντα.

 

 

Αναλυτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ – (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΝ ΠΛΩ

Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι προορισμού. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνας. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους πολυτελείς χώρους αναψυχής του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

2η ημέρα: ΑΝΚΟΝΑ – ΒΙΤΣΕΝΤΣΑ

Άφιξη στην Ανκόνα και αναχώρηση για την γραφική πόλη, Βιτσέντζα η οποία χρωστά την φήμη της στον πρωτοποριακό αρχιτέκτονα Αντρέα Παλάντιο. Η βασιλική του με τις κιονοστοιχίες δωρικού και ιωνικού ρυθμού και το μοναδικό Teatro Olimpico ανήκουν στα αριστουργήματα της αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής. Χρόνος ελεύθερος. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα : ΒΙΤΣΕΝΤΣΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ - ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ)

Πρωινό και αναχώρηση για την πανέμορφη Βενετία. Μεταφορά εξ’ ιδίων με βαπορέττο για την Πιάτσα Σαν Μάρκο, το ωραιότερο σαλόνι της Ευρώπης, όπως το χαρακτήρισε ο Ναπολέοντας. Θα δούμε τον επιβλητικό Ναό του Αγ. Μάρκου – σταυροειδής με πέντε θόλους - που υπήρξε εδώ και περίπου χίλια χρόνια ο τάφος του Αγίου Μάρκου, το ιδιωτικό παρεκκλήσι των δόγηδων, το πνευματικό στήριγμα και το μεγαλύτερο σύμβολο της ισχύος, της εξουσίας και της συνέχειας της ενετικής πολιτείας. Θα δούμε τον Πύργο του Ρολογιού των Μαυριτανών που η λατινική επιγραφή αναφέρει «μετράω μόνο τις ευτυχισμένες ώρες», την Γέφυρα των Στεναγμών κ.α. Θα επισκεφθούμε την ορθόδοξη εκκλησία του Αγ. Γεωργίου και θα καταλήξουμε σε ένα από τα λίγα εργαστήρια κατασκευής Murano. Στην συνέχεια ακολουθεί παρακολούθηση του Καρναβαλιού. Θα ζήσουμε μέσα σε ένα παραμύθι γεμάτο από χορό, τραγούδι, κλίμα ευθυμίας και πληθώρα πολύχρωμων αποκριάτικων στολών. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΒΙΤΣΕΝΤΣΑ – ΒΕΡΟΝΑ – ΓΚΑΡΝΤΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ όπου θα θαυμάσουμε την Ρωμαϊκή Αρένα, τις όμορφες πλατείες Ντέλε Έρμπε και Ντέι Σινιόρι που περιβάλλονται από άριστα διατηρημένα μεσαιωνικά κτίρια και βέβαια το αρχοντικό των Καπουλέτων με το θρυλικό μπαλκόνι της Ιουλιέτας. Στην συνέχεια αναχώρηση για την λίμνη Γκάρντα. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΒΙΤΣΕΝΤΣΑ– ΑΝΚΟΝΑ – ΕΝ ΠΛΩ

Πρωινό και στην συνέχεια αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα, όπου το πλοίο επιστρο- φής μας περιμένει. Άφιξη, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

6η ημέρα: ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) – ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ

Χαρείτε τις ανέσεις του σύγχρονου πλοίου έως την ώρα που θα φθάσουμε στο λιμάνι αποβίβασης. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για τον τελικό προορισμό μας.

 

Περιλαμβάνονται:

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια γραμμής Πάτρα –Ανκόνα – Πάτρα 
 • Μετακινήσεις με κλιματιζόμενο υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου μας.
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*.
 • Πρωινό καθημερινά (εκτός πλοίου)
 • Εκδρομές και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Έμπειρο αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, παλάτια, βαπορέττα Βενετίας
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Ckeck point 
 • Βαπορεττο Βενετίας 
 • Δημοτικός φόρος στο ξενοδοχείο

Σημειώσεις:

 • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.
 • Το πρόγραμμα δύναται να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.