Σιγκαπούρη - Μπανγκόκ - Πουκέτ 13 ημέρες

Σιγκαπούρη
Σιγκαπούρη

1η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΜΠΑΝΓΚΟΚ - ΠΟΥΚΕΤ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό το Πουκέτ  μέσω της Μπανγκόκ . Διανυκτέρευση στο αεροσκάφος.

2η Ημέρα: ΠΟΥΚΕΤ

Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο σας. Αφού τακτοποιηθείτε στο ξενοδοχείο έχετε όλη την υπόλοιπη ημέρα να απολαύσετε την παραλία ή να περπατήσετε στους πολυσύχναστους δρόμους του νησιού . Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: ΠΟΥΚΕΤ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την ξενάγηση σας στο νησί όπου θα απολαύσετε τις ομορφιές του εώς το μεσημέρι. Θα περάσετε απο τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, θα σταματήσετε σε ένα view point για να απολαύσετε την θέα απο ψηλά, θα δείτε το παραδοσιακό ψαροχώρι στα νότια του νησιού, θα επισκευθείτε ένα κέντρο παραγωγής μαργαριταριών, και θα δείτε και την γραφική πρωτεύουσα του νησιού, το Phuket Town. Επιστροφή σας στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: ΠΟΥΚΕΤ

Απολαύστε το πρωινό σας και η μέρα είναι ελεύθερη. Μπορείτε να εξερευνήσετε τις πανέμορφες παραλίες του νησιού ή να πραγματοποιήστε κάποια προτεινόμενη εκδρομή από τον αρχηγό σας, όπως επίσκεψη στα πανέμορφα νησιά Πί-Πι, διάσημα απο την ταινία με τον Λεοναρντο Ντι Κάπριο, "Η Παραλία". Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

5η Ημέρα: ΠΟΥΚΕΤ

Απολαύστε το πρωινό σας και η μέρα είναι ελεύθερη. Μπορείτε να εξερευνήσετε τις πανέμορφες παραλίες του νησιού ή να πραγματοποιήστε κάποια προτεινόμενη εκδρομή από τον αρχηγό σας, όπως επίσκεψη στα πανέμορφα νησιά του James Bond, όπου θα απολαύσετε βόλτα με κανό σε σπηλιές και βόλτα με ελέφαντες. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

6η Ημέρα: ΠΟΥΚΕΤ

Απολαύστε το πρωινό σας και η μέρα είναι ελεύθερη. Μπορείτε να εξερευνήσετε τις πανέμορφες παραλίες του νησιού ή να πραγματοποιήστε κάποια προτεινόμενη εκδρομή από τον αρχηγό σας, όπως επίσκεψη σε ένα 5άστερο κέντρο μασάζ και χαλάρωσης, όπου θα απολαύσετε 3ώρα προγράμματα SPA απο επαγγελματίες στο είδος Ταυλανδούς. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

7η Ημέρα: ΠΟΥΚΕΤ - ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Μετά το πρωινό σας και θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο όπου θα πάρετε την πτήση σας με προορισμό την Μπανγκόκ, την πρωτεύουσα της Ταυλάνδης. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο σας. Ελεύθερος χρόνος να απολαύσετε την ομορφιά αυτής της μεγαλούπολης. Διανυκτέρευση.

8η Ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την ξενάγηση σας στην πρωτεύουσα της Ταϋλάνδης. Η σημερινή σας επίσκεψη στον σημαντικότερο μνημείο της Μπανγκόκ το Μεγάλο Παλάτι θα σας μείνει αξέχαστη . Θα περιπλανηθείτε στο εκπληκτικό σύμπλεγμα ναών του Μεγάλου Παλατιού και θα θαυμάσετε τον σμαραγδένιο Βούδα σε απόσταση αναπνοής.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο σας το μεσημέρι. Ελεύθερος χρόνος το απόγευμα για ψώνια στα τεράστια εμπορικά ή στις γραφικές αγορές της πόλης. Διανυκτέρευση.

9η Ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Απολαύστε το πρωινό σας και η μέρα είναι ελεύθερη. Μπορείτε να εξερευνήσετε την πόλη ή να πραγματοποιήστε κάποια προτεινόμενη εκδρομή από τον αρχηγό σας, όπως επίσκεψη στην πιο διάσημη και γραφική πλωτή αγορά της Ασίας. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

10η Ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Καλημέρα σας, θα πάρετε το πρωινό σας και θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο όπου θα πάρετε την πτήση σας με προορισμό την Σιγκαπούρη .  Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο σας. Ελεύθερος χρόνος . Διανυκτέρευση.

11η Ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Απολαύστε το πρωινό σας και αναχώρηση για την ξενάγηση σας στην σύγχρονη πόλη της Σιγκαπούρης. Θα επισκεφτείτε το άγαλμα του Raffles δίπλα στο ποτάμι, την πανέμορφη Clarke Quey με τα εστιατόρια και τα μπαράκια, τους βοτανικούς κήπους της πόλης, την γραφική China Town, καθώς και ένα εντυπωσιακό Ινδουιστικό Ναό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο σας το απόγευμα. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

12 η Ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΜΠΑΝΓΚΟΚ - ΑΘΗΝΑ

Απολαύστε το πρωινό σας . Το check out από τα δωμάτια σας είναι στις 12:00 . Η μέρα σας είναι ελεύθερη είτε να πραγματοποιήστε κάποια προτεινόμενη εκδρομή από τον αρχηγό σας . Ελεύθερος χρόνος . Διανυκτέρευση.

13η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στην Αθήνα το πρωί.

 

Περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικά εισιτήρια 
  • Πρωινό καθημερινά
  • Ξεναγήσεις / Περιηγήσεις
  • Μεταφορές όπως το πρόγραμμα
  • Ελληνόφωνος αρχηγός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης